Zpět do obchodu

Registrace

Kořeněné RAW čokoládové lanýže

Máte někdy ty dny, kdy prostě musíte mít čokoládu za každou cenu?

Máme to stejně. Jsme lidé.

Pokud máte jeden z těchto dnů, kdy netoužíte po ničem jiném než po kousku čokolády, máme pro vás tip jak na kořeněné RAW čokoládové lanýže. Tyto hedvábně hladké kuličky, které se vám hned rozpustí v ústech, jsou perfektní, pokud si zamanete něco více přepychového.

A nejlepší na tom je, že jsou 100% zdravé!

 

Kořeněné RAW čokoládové lanýže (12ks) 

 

Ingredience:

6 medjool datlí

100g mandlového másla

2 lžíce RAW kakaa + něco navíc na obalení

1/2 lžičky skořice

1/4 lžičky muškátového oříšku

1 lžička vanilkového extraktu

1/4 lžičky himalájské soli

2 lžíce kakaových bobů

2 lžíce chia semínek

2 lžíce sušeného kokosu

 

Postup:

1) Dejte datle do mixéru a mixujte dokud z nich nebude hladká pasta. Přidejte mandlové máslo a znovu mixujte. Přidejte 2 lžíce kakaového prášku, koření, vanilkový extrakt, sůl a opět mixujte.

2) Přendejte směs do mísy, přidejte kakaové boby, chia semínka, kokos a promíchejte nejlépe dřevěnou lžící.

3) Ze směsi vytvořte ručně kuličky. Chlaďte v ledničce po dobu jedné hodiny.

4) Před podáním obalte kuličky v kakaovém prášku.

 

Dobrou chuť!

 

Autor: Georgina Young

https://www.vivolife.co.uk/blogs/recipes/spiced-raw-chocolate-truffles

Zpět do obchodu



Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení