Zpět do obchodu

Registrace

Bramborovo fazolový guláš

Tento lahodný pokrm Vás v těchto chladných dnech zaručeně zahřeje i zasytí, díky tomu, že do guláše přidáme fazole, navíc získáme jídlo bohaté na bílkoviny.

86971839_273787786933624_2526541716194852864_n

Budete potřebovat:

1 plechovku červených fazolí

2 lžíce rostlinného oleje
2 cibule

4 stroužky česneku

1 mrkev

1 červenou papriku

5 brambor

2 lžíce koncentrovaného rajčatového protlaku

1 lžíce uzené papriky

1 lžíce sladké papriky

sůl a pepř

bylinky – libeček a majoránka

pečivo jako přílohu

Postup:

Ve větším hrnci si rozpálíme olej, na kterém osmažíme do zlatova cibuli nakrájenou na kostičky. Když je cibule zlatá, přidáme česnek nakrájený na malé kousky. Asi po minutě přidáme zbylou zeleninu – papriku, mrkev a brambory nakrájenou na kostičky a orestujeme. Když zelenina změkne, přidáme koření – uzenou papriku, sladkou papriku, sůl a pepř. Zamícháme a rychle přidáme rajčatový protlak a půllitr vody. Přiklopíme hrnec a vaříme do změknutí zeleniny asi 15 minut, poté přidáme fazole a vaříme dalších 5 minut. Když je zelenina měkká a guláš krásně hustý, dochutíme guláš bylinkami a dosolíme. Podáváme s čerstvým pečivem.

Dobrou chuť!

 

Zpět do obchodu



Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení