Zpět do obchodu

Registrace

Bezlepkový kakaový dezert s karamelovým krémem

image001

Budeme potřebovat:

Na korpus:

1 hrnek pohankové mouky

½ hrnku třtinového cukru

1 lžička prášku do pečiva

1 lžička jedlé sody

1 lžíce vinného octa

1/3 hrnku oleje

½ hrnku vody

½ kakaového pudinkového   

prášku

Na krém:

1 karamelový pudinkový prášek

250 ml mandlového mléka

½ plechovky kokosového mléka

2 lžíce cukru

Na ozdobu:

2 banány

datlový sirup

kokos

Postup:

Do mísy si nasypeme mouku, cukr, sodu, prášek do pečiva a pudinkový prášek a vše dobře promícháme. Do hrníčku si nalejeme olej, ocet a vodu a postupně vmícháváme do mísy, až nám vznikne řidší lesklé těsto. Nalejeme do pečícím papírem vystlaného plechu.

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů a pečeme v ní korpus asi dvacet minut. Průběžně kontrolujeme těsto špejlí.

Mezitím co se nám peče korpus si připravíme krém. Z poloviční dávky mléka si připravíme hustý pudink podle návodu. Když je trochu vychladlý, vmícháme kokosové mléko a necháme ztuhnout.

Na vychladlý korpus rozetřeme krém a dozdobíme nakrájenými banány, polejeme datlovým sirupem a posypeme kokosem.

Dobrou chuť!

 

Zpět do obchodu



Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení